tirsdag 5. mars 2013

Blåe pannekaker til lunsj


God formiddag!

Her i huset er ikke frokost det alle første valget for noen, så det blir lite frokost. Noe blir det, såklart - men vi kunne vell ha hatt i oss mye mer enn det vi gjør. Og da blir alltid lunsjen mye mye bedre. Så i dag lagde jeg pannekakaer til Maria. Blåe pannekaker er jo spennende det. Jeg er ikke så veldig glad i pannekaker, men ungene er det. Jeg tror Leah maser om pannekaker iallefall 3-4 ganger i uka. En eller annen gang må bare jeg gi meg og lage til ho - eller til de tre som faktisk er glad i det.

Jenta spist kjempe godt, og det er ikke noe rart heller. Jeg prøver jo og komme med frokost, men det ho ville ha i dag var noe frokostblanding uten melk. Vell, greit nok - det var fullkorn. Nå er det vell noen som tenker at ungene mine spiser ikke frokost i det hele tatt, men det gjør de altså. De er vell lik meg på den fronten - jeg er heller ikke noe fan av frokost. Så da blir lunsjen prioritert mye bedre.

Nå har lille lagt seg for en dupp, og jeg sitter her og koser meg med blogg og en kopp solbær toddy - med radioen på. Det er koselig når det er rolig også - men det blir fort for stille også.

Jenta trengte en vask etter dette, veldig mye blåbær over hele seg. Men de sier da, møkkete barn er de som er friske, eller hva?




Har du prøvd dette før?
Ha i noe konditorfarge og la ikke fantasien stoppe deg!

2 kommentarer: