onsdag 6. mars 2013

Pizza snurrer - Oppskrift

Her og god kveld alle fine lesere!

I dag var det dagen for intervjuet ang bloggen min - og jeg må si meg veldig fornøyd. Dette blir ikke publisert på noe vis, for det var kunn en oppgave denne damen hadde valgt seg for så og reise til de som ville. Men uansett, det gikk veldig greit og jeg angrer ikke på det.

Så i dag ville jeg lage noen pizza snurrer, noe jeg ikke har laget før. Må bare hive seg på det. Jeg lagde ca 30 pizza snurrer, og til det brukte jeg 6 dl hvetemel, 6 dl sammalt hvete grov, 1 pakke gjær og ca 6 dl vann med 3 ss oliven olje.

Lot det stå og heve i ca 40 minutter.

Til fyllet så brukte jeg bare fantasien, og da begynte jeg med å frese 1 fedd hvitløk og to rødløk. Lot det stå å små frese sammen med hakkede tomater i ca 15 minutter. Hadde så i basilikum og oregano. Smakte til med salt og pepper.

Lagde slike fine rundinger som dere ser og stekte de på 225 grader i 15 minutter.




Siden dette var første gang jeg laget disse så ble jeg veldig fornøyd. Deigen var fin og luftig å fyllet ble kjempe godt. Alle i huset ble fornøyd over min innsats :-)

Hva syns du om denne type mat?
Har du prøvd det selv? 

2 kommentarer:

  1. Faktisk aldri smakt det før, men tror jaggu jeg må prøve! Ha en fin kveld:) klemmer

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, gjør det! :) det samme kan du gjøre om du vil lage grove pizza horn! Gjøres på samme måte, bruk det samme fyllet og deigen :) så godt, så enkelt! Takk i lige måde. Klemmer

      Slett