tirsdag 19. mars 2013

Søskenlikheten (e)

Nå ville jeg skrive et innlegg om hvordan jeg ser på jentene og likheten mellom de. Jeg har hørt veldig mange som har sagt og skrevet at de er like - og for oss så er vi veldig enige. Vi ser jo mye av Leah i Maria, og det er da heller ikke så veldig rart. Vi har sett likheter på både utseende og oppførsel. Det syns vi er veldig morro, og at genene kommer tilbake så sterkt er utrolig. Leah er veldig lik på min side, min fars side og mine søskebarn + små brødre mens Maria var kunn lik sin far i begynnelsen. Mens nå ser vi mange i ho. Ho er blitt mer lik meg og søskebarnet sitt på farsiden.

Leah ;


Leah var en veldig behagelig baby og veldig enkel å ha med og gjøre. Da ho var rundt 4-6 uker gammel var jeg fast bestemt på at ho hadde kolikk, for ho gråt og gråt å jeg som nybakt førstegangsmamma var jeg veldig redd. Det viste seg at jeg hadde spist noe ho ikke tålte - noe jeg hadde lest masse om men man glemmer det også. Etter den tid ble jeg veldig påpasselig på hva jeg hadde i meg.
Jeg ble enda mer sikker og greide og slappe av.

Hele oppveksten til Leah har vært utrolig. Ho er ei helt fantastisk god og omsorgsfull jente, veslevoksen og vet hva ho vil. Ho gir utrolig mye kjærlighet til alle og enhver, å når det kommer til lillesøsteren så er de bestevenner og verste fiender samtidlig. Men det er vell sånn med søsken. Det er den kjærligheten de gir til hverandre!

Maria ;Det å få nr to så er man mer sikker på hva man gjør. Man er ikke lengre like redd og man er mer sikker på at det man gjør, det er riktig for barnet/barna! Jeg følte det iallefall slik, og det tror jeg de fleste så på meg også.

Da Maria ble født så så vi likheter med pappaen med engang. Til og med han så det selv, det er ikke så ofte en gjør. Kunn et par dager etter så vistes det godt at Leah var storesøster, men det var på babybilder. De har aldri vært noe spesielt like utenom babytiden, bortsett fra nå - det er ofte Maria har et utrykk som ligner veldig på det Leah gjør. Og det syns jeg er morro.

Den dag i dag er de like men samtidlig veldig forskjellige. Jeg ser det ikke, men andre ser det. Og da må jeg bare tro på at de er like, men også ulike. Vi ser det helt klart, men det kommer å går dette med likheter.



Disse bildene er tatt hos fotograf Galleri Galåen her på Røros. Leah til venstre og Maria til høyre. - 3 og 6  måneder gammel da bildene ble tatt. Jeg var og er fremdeles veldig fornøyd over disse bildene. Maria var 6 måneder på bildet, og jeg syns Leah virker gamlere, selv om ho var yngre. Det har nok noe med at Maria alltid har vært lita og er det enda. Men hva gjør vell det, perfekt uansett.




Jentene mine!

Dette var et lite innlegg om likhetene deres. Hva syns dere?


post signature

1 kommentar:

  1. Koselig å lese. Søskenlighet har de helt klart. Du har så skjønne jenter:)

    SvarSlett