onsdag 10. april 2013

Fem år!

Prinsessa mi.

Nå har vi en FEM åring i hus, og det er så rart. Lille jenta vår er plutselig så stor.  I dag tidlig hadde jeg planer om å gå inn på rommet til ho og vekke ho - men det kunne jeg bare glemme. Ho satt allerede oppe i det vi kom. Ho var nok i ekstase, ho viste jo hvilke dag det var i dag. Odd Inge sto opp først, og ho fikk en god bursdagsklem også kom ho løpende til meg. Lille jenta vår som er så stor.

Det lyste stolthet og glede i det ho dro til barnehagen i dag. Ho fikk lov til å bestemme hvilke mat de skulle servere i dag. Og det er jo morro, pluss at ho er jo så stor nå, sier ho.

Ho fikk gaven sin fra oss i går. Siden ho har feiret det engang og fikk en vår/hørt bukse av oss som hørte til ei jakke så fikk ho den i går. Ho ble veldig glad, og den var jo tross alt lilla. Den jenta elsker lilla, helt vilt.

Nå er det bare og vente på helgen, da er det enda en feiring. Og Leah gleder seg til mere besøk. Jeg kommer til og legge ut bilder av gavene når helgen er ferdig, ho har fått masse nyttig til vår og hørt. Hadde det vært opp til ho så skulle vi kjøpt filmer og leker ho har nok av. Det er vår, sommer og høstklær som ho trenger nå.

Vi elsker deg mer enn noe, Leah vår. Gratulerer så mye med dagen. Solstrålen vår.




post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar