søndag 7. april 2013

Første feiring av 5 årsdag

Heisann!

I går hadde vi en feiring av storesnupp. Vi tok feiringen sammen med et av søskenbarnet til Leah, som hadde bursdag noen dager før. Det syns jeg var best, så tar vi en feiring med venner og familie til helgen. Leah storkoste seg, og fikk da nyttige ting. Jeg hadde ønsket klær til ho, siden ho ikke helt greide å bestemme seg for hva ho ville ha. Ho fikk jakke og bukse av gaupa, en annen skogstad jakke, gamasjer, undertøy, klyper og strikk og penger. Vi har plan om å kjøpe en bukse av samme merka som skogstad jakka.

På onsdag er veslejenta mi fem år. Veslejenta som er blitt så stor og flink. Vi er så stolt av ho, og at tiden har gått så fort som FEM år er helt uvirkelig.




Jeg lagde både cake pops og barbie kake. Til og være første gangen så kan jeg vell si meg fornøyd, men det kunne også vært bedre. Øvelse gjør mester. Jeg vet hva jeg gjorde feil og da er det bedre å gjøre noe med det til neste forsøk - men jenta fikk uansett det ho ønsket seg av kakevalg. 



Pappaen, bestemoren og Leah i egen person ville gjøre ap med meg når jeg fotograferte. De satt så fint sammen alle tre, helt til jeg kom. 



Maria og faster, bestefars søster.

Vi hadde en kjempe koselig dag, kosa oss alle sammen. Nok bilder ble det ikke, for jeg glemte helt av å knipse bilder. Ikke så mange som jeg skulle, men det ble da noen.
Flere bilder komme til helgen, del 2 av bursdagen!

Noen av dere som har laget barbie kake?
Hva syns dere? :-)


post signature

2 kommentarer: