tirsdag 4. juni 2013

Har ingen unnskyldning

Heisann! 

Nå har dagene bare gått, tiden går så fort. Mai, juni og juli er alltid en travel måned. Det er derfor det har blitt lite blogging. Nå holder vi på å leter etter sydentur, vi tenker på og reise allerede neste måned. Mange tenker at det må bli dyrt, men tvert imot. Det kan bli veldig billig, så derfor venter vi så lenge som mulig. 2-3-4 uker før avreise, da bestiller vi! 

I dag har vi ordnet pass til Maria, må jo ha det ho også. Leah greier seg med sitt enda fra i fjor, og det er jo veldig greit. Mange av dere lurer sikkert på hvor vi har tenkt oss og reise, men vi vet ikke riktig enda siden vi gjør som vi gjør i år. Men vi har tenkt endel på Bulgaria eller Hellas, vi får se hva det blir til. Kan være en overraskelise til vi har bestilt. 

Ungene har ikke ferie før 15 juli og så har vi også, å et bryllup den 20. Så jeg regner med det blir 2 til 4 dager etter det. Som vi gleder oss, og + at vi skal ha med lillesøstra mi. To uker med varme og sol. 


I dag koser Maria og jeg oss inne mens det regner ute. Da er det godt å være inne i varmen. Pigg frøken etter en langt og deilig dupp! Nå skal vi lage oss en god lunsj og sette oss forran tv med pleid over oss. 

Ha en fin dag herlige mennesker. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar