mandag 18. mars 2013

Alt for og få i seg noe mat og drikke ..!

Heisann!

Først må jeg begynne med at jeg er mektig lei denne syken, helt greit at jeg er litt små tett og slikt, men når ungene aldri blir friske da blir det litt verre. De får verken i seg mat eller noe særlig drikke - så jeg blir jo den store stygge ulven som "tvinger" i de mat. Når jeg sier de, så mener jeg Leah. Det er ho som er blitt verst utsatt, og har vært hjemme fra barnehagen i over en uke nå. Det og bli frisk til påske kan man se lenge etter, men man må jo uansett bare håpe.

Selv om ho er syk så sover ho ikke mer enn det ho mener er nok selv. Ho våkna i 6 tiden og jeg syns det er vell tidlig til og være hjemme å kunne sove mer. Og Leah har behov for mer søvn, det synes. På dagtid så greier ho nesten ikke å ha øynene åpne, men man skal tvinge seg til å se tv. Jeg kan såklart ikke tvinge ho til å sove, det kan jeg ikke. Men ho ligger veldig ofte sammen med meg på sofaen og koser seg, full avslappning.

Taben er en fin ting å se på, og hvertfall når det fins Netflix inne på det. Leah sniker seg ofte opp på tidlig morran, for å gå inn på rommet igjen - men det kunne ho nesten ikke gjøre mer siden ho og Maria deler rom. Det og ha to unger våken midt på natta er ikke noe kult. Så med det så må vi gjemme det før vi selv legger oss.


Halsen er fremdeles sår, og i går kjøpte jeg honning. Min bestemor pleide og varme melk å honning til meg når jeg var syk - så da gjorde jeg det samme for ho. Likte det, det gjorde ho ikke - men ho fikk da i seg litt. Ellers så får ho i seg sånn smått med vann og saft, men det er heller ikke noe å skryte av. 



Bare for å få ho til og spise mer så varmet jeg opp noe rester etter i går. Vi lagde en sen middag siden vi spiste sen lunsj. Og da ble det fiskekaker og makaronistuing, noe som falt bedre i smak i går enn i dag. Vell, det var da noe. Det må jeg trøste meg med.

Resten av dagen skal vi bare slappe av og pleie de syke kroppene til Maria og mannen kommer hjem fra barnehage og jobb.

Hva skal dere gjøre i dag?
Ha en fin mandag!

post signature

1 kommentar: