søndag 17. mars 2013

Lørdagen vår

God dag! Først så vil jeg beklage fraværet, selv om jeg hadde plan om og ta dette innlegget i går kveld. Dagen begynte som vanlig, og jentene følte seg mye bedre, bare litt hoste. Vi våget oss ut sammen med  søster til mannen, og der ble det grilling i det fine været. Vi kunne ikke bare stenge oss inne heller, selv om jeg ser nå at dette var litt dumt.

Godt og varmt var det ute, men de tre største ungene lekte seg videre mens vi gikk inn med Maria for og varme oss litt. Unger fryser jo ikke så lett, det er nok verre med oss voksne. Leah og de to andre søskenbarna kom inn et par timer etterpå og da var Leah meget kaldt og enda mer forkjølet. Den lille trekken som var, den tålte ho ikke, stakkars!
Da ho kom inn var det bare og ha av seg klær for å sette seg ned og kose et lite sekund før ho var klar for mer lek.

Vi kosa oss inne hos tanten deres i hele går og utpå kveldingen ble det pizza baking. Ungene fikk sa sin egen pizza og spiste godt, uten om Leah - ho hadde ikke noe matlyst. Men ho fikk i seg nok med drikke. Og når man er sår i halsen så er det jo ikke noe godt med noe som helst.

Alt utenom mer forkjølelse så har helgen vært fin. Vi har jo alle vært syke og det er kunn Leah som mangler å bli frisk. Vi har enda god tid, en hel uke til påske - så da håper jeg at alle er friske og raske til en herlig påskeferie. Lillesøsteren min kommer også, og det gleder vi oss til.


Og til dette. I går fikk jentene verdens fineste gave av tanten sin, nemlig Skappelgensere. Jeg ble veldig glad, og som sagt noe jeg har ønsket meg lenge til de. Jeg får også strikket en til meg selv, og det skal bli godt. Beklager dårlig kvalitet på bildet, det er tatt med mobilen og så vært inne på instagram. 



Hva har dere gjort i helgen?
Og hva syns dere om gensrene? Fine, ikke sant?
Ha en fin søndag :-)
post signature

1 kommentar:

  1. Jobbhelg her, så ikke så spennende det!

    Kjempesøte gensre da, tenker jentene dine blir fine i dem! =)

    SvarSlett