søndag 24. mars 2013

Påskeidyll!

Hei alle!

Beklager for i går, jeg, eller alle var så slitne så vi la oss i ganske så rimelig tid - derfor tok jeg bloggingen i dag.


Dagen i går begynte veldig, veldig tidlig. Leah, som den morgenfuglen ho er begynte morgenen like før kl 06. Vi ligger alle på et rom, og når en våkner så våkner alle, også Maria som er vant med å sove lengre enn søsteren og vi alle tilsammen. Vell, da måtte bare dagen begynne.

Vi ordnet oss og vi ordnet oss etterhvert og gjorde oss klare for påskefrokosten her i Brekken. Den må vi ha med oss hvert år, og for ei koselig steming. Vi brukte god tid på den å tok livet helt med ro. Etter dette var det klar for isfiske - som mannen skulle på. Jeg og jentene var igjen her og så på de ut av vintuet etterfulgt av en aldeles så trivelig aketur før det ble middag.

Mannen kom opp igjen, men det ble verken fisk eller premie - men stemningen var der. Det er det som teller. Timene gikk så og vi kunne se hvor trøtte alle var. La ned ungene etter en innholdsrik dag og vi satt oppe for å nyte stillheten en stund vi bestemte oss for å legge oss.





Dagen i dag har også vært noe helt fantastisk. Vi hadde som i går et utrolig fint vær. Vi utnytte det med å ta en liten skitur - og når jeg sier liten så mener jeg liten. Men det virket så mye lengre enn det var. Vi gikk opp bak huset inni skogen bare for å få den koselig stemningen. Tente bål, grillet pølse og spiste kvikk lunsj. Hærlig!

I morgen skal vi også ta en skitur - om vi har været med oss. Da er planen å gå litt lengre, men vi må se hvor samarbeidsvillige de to minste som går på ski. Litt vrient for Leah, men ho greier seg utrolig godt. Strevde mest opp bakkene, mens Maria kosa seg godt i pulken. Tok også duppen der, og våknet opp til mat å mer hygge.


Vi har det så fint! Det er ingen påske uten dette, og vi er så fornøyd over at været er med oss. Flere bilder kommer en dag, nå ville jeg bare oppdatere dere før jeg finner senga.

Hvordan har dere det i påske?
Er været bra?

Ha en fin kveld videre! :-)

post signature

1 kommentar:

  1. Så koselige bilder. SÅ helt herlig ut. Satser på det blir fint vær når jeg går på påske fri på torsdag:)

    SvarSlett