lørdag 15. juni 2013

FOR SLITEN UTEN EN DUPP!

 
Heisann!

Siden det ble en sen kveld i går, så har formen vært så som så i dag. Leah sov faktisk til 07.30 (!!) noe som er helt utrolig lenge til å være ho. Det er ikke uvanlig at ho står opp i 5-6 tiden, så det at ho sov såpass som ho gjorde er supert.

Maria har sovehjerte dilux, så ho sover som regel til 9-10, det har ho alltid gjort. Så, to vidt forskjellige jenter på sovefronten. Men i dag bestemte ho seg for og våkne 08.30, ikke ille det heller altså.

Mannen hadde snektet seg opp til de, og de vekte ikke meg før minsta våknet. Da var det bare å hive på seg fillene og lage til en herlig frokost. Satt å koste oss lenge rundt kjøkkenbordet, mens jeg hadde verken matlyst eller noe å drikkelyst. Vell, noen ganger er det slik.

Etter og ha sett litt på barnetv med barna var Maria klar for sengen, hvertfall noe vi trodde. Men der lurte ho oss. Jenta var stuptrøtt men skulle ikke sove. Da måtte vi finne på noe annet.
 

 
Vi har tilbragt dagen ute, og hos tante til barna. Lage oss hjemmelaga pizza, hva er vell ikke en lørdag ut pizza? Vi kom hjem i 6 tiden, badet ungene og fant frem noe snop. De måtte bade uten tvil. Maria kastet skoa på bakken i dag og fant den eneste vanndammen som var i nærheten. Det forklarer sitt for hvorfor jenta ble så rolig. Vann er tingen!

 
Lille divaen min!
Ho har lekt seg så med søskenbarna sine i dag, at jeg har bare såvidt sett ho. Ble invitert hjem av ei venninne som går i barnehagen, og det vet dere ho ville.
Nå er de lagt. Maria som ikke hadde fått duppen sin i dag, sovnet like før Leah kom å la seg, knappe 7 minutter etter. Så man blir altfor sliten uten dupp.



HVA HAR DERE GJORT I DAG?
HA EN FIN LØRDAGSKVELD!!
post signature

2 kommentarer: