mandag 22. juli 2013

DET ER SOMMER, DET ER SOOOOL

Jada, og det var det meldt. Men vi har hørt dette så lenge, å er det noen som virkelig fortjener sommer nå så er det vi. Vi har hatt en elendig sommer, så at vi fikk sol nå og at den blir et par dager er rett og slett glede. Vi har såklart hatt sol siden mai, men det er veldig lite. Det har vært mest regn. 

I dag tok vi middagen ute, vi måtte grille når sola skinte. Kjempe godt var det. Jentene kom også hjem i dag, og det var glede det. Selv om det er godt med et par dager fri nå og da så savner man de små grilla sine. Det var stor stas å se igjen mamma å pappa. Begge sprang mot oss, og vi begge fikk en lang god, kos av prinsessens våre!! 




Den berømte grillmaten. Fy søren hvor godt det var. Vi spiste en burger fra Rema som heter big daddy Burger, min og mannens favoritt. Lagde en god salat til, hjemmelaget dressing og poteter som har ligget i marinade. Jentene spiste som vanlig pøle, det er det det går i. 

Etter middagen, eller det ble vell litt kveldsmat også siden det ble litt sent så fikk jentene tatt seg en dusj og lagt seg. Slitne var de, så da var det godt og finne senga. Og de sovnet på et blunk. 

Hva har dere gjort i dag? Ha en fin kveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar